Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Aalto Energia on erilainen sähköyhtiö 

Vuonna 2023 perustettu Aalto Energia ravistelee sähköalan kankeita perinteitä.

Näin syntyi Aalto Energia

Aalto Energian perustajat havahtuivat sähkömarkkinan kankeuteen muiden suomalaisten tavoin kriisivuonna 2022. Alaa tutkiessaan he huomasivat, että sähkömarkkinan toimijat periytyvät pitkälti julkisomisteisista organisaatioista. Tämä perintö heijastui myös sähköyhtiöiden kulttuuriin ja palveluun.

Päätöksenteon hitaus näkyi markkinan jähmeänä reagointina esimerkiksi pörssisähkön hinnan laskuun – kuluttajille olisi voinut olla tarjolla edullisempiakin sähkösopimuksia, mutta niitä ei markkinoilla näkynyt. 

Perustajakaksikko tuumasi, että sähköalalle kaivataan muualta yritysmaailmasta tuttua kilpailua ja perinteiden ravistelua.

Aalto Energian ytimessä on kestävien sähköntuotantotapojen tukeminen, helppotajuiset sopimukset ja hyvä asiakaspalvelu. Vauhditamme vihreää siirtymää tarjoamalla asiakkaillemme valittavaksi sekä fossiilivapaata sähköä että Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa.

Aalto Energia pähkinänkuoressa

  • Suomalainen, yksityisesti omistettu energiayhtiö aloitti toimintansa syksyllä 2023.
  • Toimipaikkamme on Helsingissä, ja toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen.
  • Edistämme sähköalan vihreää siirtymää. Tarjoamme sekasähkön lisäksi fossiilivapaata sähköä ja Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa uusiutuvaa EKOenergiaa.
 Helppotajuiset sopimukset

Kun tarjolla on kymmentä eri sorttia sähkösopimusta, voi sormi mennä suuhun. Tarjoamme selkeät sopimukset, joissa on helposti ymmärrettävä hinnoittelu. Ja jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme on tukenasi.

Huoleton ja luotettava valinta

Jokainen koti tarvitsee sähkösopimuksen. Mutta ymmärrämme myös, ettei sähköyhtiöiden vertailu ehkä ole lempipuuhaasi. Siksi Aalto Energia on huoleton valinta. Sopimuksen teko on näppärintä netissä, mutta jos kaipaat apua, meille voi soittaa.