Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Kiitos, olemme vastaanottaneet tilauksesi uudesta sähkösopimuksesta!

Lähetämme sinulle vielä erillisen tilausvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty loppuun. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tilausvahvistusta ei kuulu.

Voit seurata sähkönkulutusta, sopimusasioita sekä laskuja verkkopalvelussamme

Oma Aalto -verkkopalvelussa löydät kaikki olennaiset tiedot voimassa olevista sähkösopimuksistasi sekä laskuistasi. Pystyt lisäksi halutessasi seuraamaan sähkönkulutustasi. 

Huomioithan, että pääset kirjautumaan Oma Aalto -verkkopalveluun vasta sitten, kun sähkösopimuksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme.

Kirjaudu Oma Aalto -verkkopalveluun

Älysovelluksemme avulla voit optimoida sähkönkulutustasi ja säästää sähkölaskuissasi

Synergi -älysovellus on tarkoitettu pörssisähköasiakkaille. Sovelluksen avulla voit ohjata sähkönkulutustasi edullisille SPOT -tunneille ja säästää sähkölaskuissasi.

Lue lisää Synergi -älysovelluksesta

Aalto Energia x Ruokaboksi

Aaltoenergian tuoreena asiakkaana saat käyttöösi huippuedun, jolla voit kokeilla Ruokaboksia -50% hintaan ilman sitoutumista tai jatkotoimituksia. Jos olet jo Ruokaboksin asiakas saat käyttöösi 2 x 15€ etua. Boksin hinta vaihtelee koon ja reseptimäärän mukaan. Bokseja toimitetaan liki tuhannelle postinumeroalueelle Raaseporista Rovaniemelle. 

Ruokaboksi tuo 3-4 arkiaterian reseptit ja tuoreet raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Suosimme sesongissa olevia tuotteita, joita tilaamme suoraan kotimaisilta tuottajilta. Inspiroidu arkikokkailusta ja helpota arkea antamalla Ruokaboksin kokkien miettiä mitä tänään syötäisiin. Kun tarve käydä ruokakaupassa vähenee syöt terveellisemmin ja ruokamenojen ennakoitavuus paranee.

Nappaa Ruokaboksi etusi tästä!