Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Sähkösopimuksen tekeminen tai kilpailuttaminen voi tuntua joskus aikamoiselta termiviidakolta! On kiinteä- ja markkinahintaisia sopimuksia, toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisina. Lue tästä mistä oikein on kysymys ja pohdi millainen sopimus sopii juuri sinulle.

 

Huoleton valinta - toistaiseksi voimassa oleva sopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on käytännössä vakituinen sähkösopimus, joka loppuu vasta kun asiakas niin haluaa ja irtisanoo sen.

Sopimustyyppi sopii sinulle, joka olet vakiintunut tiettyyn asuinpaikkaan ja kaipaat huoletonta, jatkuvaa palvelua. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on paikallaan myös silloin, kun halutaan seurata sähkönkulutusta ja tarvittaessa kilpailuttaa sopimusta.

Aalto Energian tuotteista toistaiseksi voimassa olevia sopimustyyppejä ovat Vartti Sesonki, Tyyni Jatkuva, Luotsi Pörssisähkö ja Helppo Pakettisähkö.

 

Hintatietoinen valitsee määräaikaisen sähkösopimuksen

Määräaikainen sopimus on nimensä mukaisesti sidottu tiettyyn aikaan. Aalto Energian Ankkuri Kiinteä -sopimuksen kesto on kolme kuukautta. Määräaikaisten sopimusten etuna on edullinen ja kiinteä sähkön kilowattituntihinta, joka tasaa sähkölaskun suuruutta eikä tarjoile yllätyksiä.

Määräaikainen sopimus on siis turvallinen ja sopii hintatietoiselle, joka tuntee oman taloutensa kulutuksen. Lisäksi se sopii tietenkin sinulle, joka etsit sopimusta esimerkiksi väliaikaiseen asuntoon.

Määräaikaisen sopimuksen loputtua se voidaan uusia tai sopimus siirtää asiakkaan tarpeiden mukaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Huolehdimme, että pysyt sähkössä, vaikka sopimus unohtuisi uusia. Toimitamme uuden tarjouksen asiakkaalle hyvissä ajoin ennen määräaikaisuuden päättymistä.

Tutustu tarkemmin kaikkien sopimustemme, niin toistaiseksi voimassa olevien kuin määräaikaistenkin, myyntiehtoihin!