Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

Uusi sähkösopimus nopeasti – näin saat sähköt kytkettyä viipymättä

Oletko juuri muuttanut uuteen kotiin ja unohtanut tehdä sähkösopimuksen? Ei hätää, saat sähköt kytkettyä nopeasti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 2312 1000, jossa palvelemme ma-to klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15.

Kiireisen ja stressaavan muuton keskellä sähkösopimuksen tekeminen saattaa unohtua. Jos näin on käynyt, on tärkeää ottaa heti yhteyttä sähköyhtiöön. Sähkösopimus voi tulla voimaan jopa saman päivän aikana.

Aalto Energian sähkösopimuksen voi tehdä helposti myös kiireellisissä tapauksissa. Normaalisti muuttotilanteessa sopimusten käsittelyaika on viisi arkipäivää. Jos tarvitset sähköt nopeammin, voit mainita tästä asiakaspalvelijalle. Pyrimme silloin aikaistamaan sopimuksen aloitusta mahdollisuuksien mukaan.

 

Sähkösopimusta varten tarvitset:

  • osoitteen, johon sähkösopimus tehdään
  • henkilötiedot

Joissain tapauksissa sähköt voivat olla yhä kytkettynä asuntoon, vaikka edellinen asukas olisi jo muuttanut pois. Tällöin myyntisopimus voidaan aktivoida välittömästi. Jos sähköt on katkaistu, paikallinen verkkoyhtiö hoitaa niiden uudelleenkytkennän.

 

Kuinka nopeasti sähköt saa päälle ja mitä se maksaa?

Sähköjen uudelleenkytkentä vaihtelee verkkoyhtiöstä riippuen. Useimmissa suurissa verkkoyhtiöissä kytkentä onnistuu arkisin saman päivän aikana. Nopeasta kytkennästä voi tulla lisämaksu, mutta se on yleensä kohtuullinen, eikä kaikilla verkkoyhtiöillä ole erillistä maksua. Lisätietoa pikakytkentämaksuista löydät verkkoyhtiösi sivuilta. Myös sähkösopimuksen nopeasta käsittelystä saattaa aiheutua lisämaksu. Nopein kytkentä ilman lisäkuluja onnistuu seuraavaan arkipäivään

Jos kaikki sujuu ongelmitta, sähköt voivat toimia muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta. Sinun ei siis tarvitse jäädä pimeään odottamaan.

 

Milloin muutto ilmoitetaan sähköyhtiöön?

Muutosta on hyvä ilmoittaa sähköyhtiöön noin kaksi viikkoa etukäteen. Viime hetkellä tehty sopimus ei ole ongelma, mutta viikonloppumuutoissa ilman ennakkoilmoitusta saattaa tulla eteen ikäviä yllätyksiä. On suositeltavaa tehdä sopimus tai sen siirto hyvissä ajoin, sillä etukäteen tehty ilmoitus ei aiheuta haittaa.